BIRAJTE PO KATEGORIJAMA
Naše prodavnice
Klub 5*
0
0,00 din.
Losd fsdf sd
Vaša korpa je trenutno prazna.

Mlily SUPREME dušek

Photo
Video
do -12.000 DIN
  • Memorijska pena
  • Idealna termoregulacija
  • Poboljšana prozračnost
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom

Ovaj dušek je odličan izbor za osobe koje spavaju na boku, leđima i stomaku.

Preporučuje se osobama koje imaju probleme sa bolovima u mišićima i zglobovima.

Mlily SUPREME dušek

Cena: Od 76.999,00 din. Već od


Akcijska cena: Od 70.999,00 din. Već od

Club5*: 67.449,05 din.
Za informacije o vremenu isporuke, odaberite željenu varijantu.
Pozovite nas na: 021 489 26 54
Ukratko
  • Memorijska pena
  • Idealna termoregulacija
  • Poboljšana prozračnost
  • Inovativna navlaka obogaćena grafenom

Ovaj dušek je odličan izbor za osobe koje spavaju na boku, leđima i stomaku.

Preporučuje se osobama koje imaju probleme sa bolovima u mišićima i zglobovima.

Saznaj više
Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

MLILY® Manchester United SUPREME dušek, koji koriste igrači i stručno osoblje čuvenog Manchester United, pružiće vam pravilnu potporu, omogućiti vam da brže zaspite i probudite se regenerisano i puni energije za novi dan.

MLILY® SUPREME dušek Memorijska pena sa ubrizganim česticama gela Idealna termoregulacija Poboljšana prozračnost Inovativna navlaka obogaćena grafenom F

Spavajte kao najveće legende čuvenog Manchester United-a

Napravljen u saradnji sa ekspertima za spavanje u Manchester United-u, MLILY® Manchester United SUPREME dušek predstavlja jedinstvenu kombinaciju najsavremenijih materijala u samo jednom dušeku.

Sada i Vi možete spavati na istom dušeku na kome spavaju najbolji sportisti i omogućiti sebi dubok i miran san!

MLILY® Manchester United SUPREME WEB 2023

Dar prirode u službi dobrog sna

Tkanine obogaćene Grafenom proizvod su inovativne tekstilne tehnologije koja omogućava tkaninama da dinamički reaguju na telesnu toplotu.

Navlaka MLILY® Manchester United SUPREME dušeka, obogaćena Grafenom koga sa pravnom nazivaju “čudesnim materijalom“, pružiće idealnu barijeru između vaše kože i podloge i omogućiti da se temperatura vašeg tela na prirodan način prilagođava spoljašnjim faktorima.
Tkanine obogaćene grafenom veoma su izdržljive, pomažu u smanjenju statičkog elektriciteta, neutrališu neprijatne mirise i stvaraju svežu i prijatnu sredinu za dobar regenerišući san.

Tkanine obogaćene Grafenom proizvod su inovativne tekstilne tehnologije koja omogućava tkaninama da dinamički reaguju na telesnu toplotu

Opustite mišiće i regenerišite svoje telo na dušeku napravljenom za profesionalne sportiste

Ovaj dušek je nastao kao rezultat dugogodišnjeg globalnog partnerstva našeg MLILY® brenda i fudbalskog kluba Manchester United.

MLILY® Manchester United SUPREME dušek obezbediće vam prestižan nivo udobnosti, čvrstine, blagi efekat hlađenja i bolju prozračnost. Savršeno se prilagođava konturama vašeg tela, ublažavajući osećaj bola. Dovoljno čvrst da telu obezbedi potrebnu podršku, dovoljno mekan za udobnost. Odlično za osobe koje spavaju na boku, leđima i stomaku.

AirCell® memorijska pena spada u najpopularniji i najsavremeniji tip pene zahvaljujući svojim karakteristikama. Ono što je čini jedinstvenom je njen „slow recovery“ efekat (sporo vraćanje nakon pritiska) i velika prilagodljivost konturama tela, njegovoj težini i temperaturi, čime se smanjuje prenos pokreta tokom spavanja. Njena ključna karakteristika je ta da ravnomerno raspoređuje pritisak koji podloga vrši na telo, po svim tačkama oslonca. Na taj nači sprečava pojavu bola i ukočenosti, obezbeđujući maksimalnu udobnost, optimalnu podršku i osećaj relaksiranosti, što za rezultat ima miran san bez nepotrebnog buđenja i suvišnog okretanja.

CoolFlex® pena je izuzetno izdržljiva i prilagodljiva. Njena „otvorena ćelijska struktura“ omogućava visoku elastičnost i optimalan nivo podrške, pa se dušeci izrađeni od ove pene mogu svrstati u dušeke sa naglašenim ergonomsko ortopedskim svojstvima. Ova pena distribuira pritisak preko cele podloge, tako da pomaže da se spreči prenos pokreta do osobe pored koje spavate. Zahvaljujući odličnoj prozračnosti omogućava pojačanu cirkulaciju vazduha i vlage i vraća svoj originalni oblik odmah nakon kompresije.
Elastičnost CoolFlex® pene produžava životni vek dušeka – što je pena elastičnija, udobnost je dugotrajnija.

Bazni sloj dušeka od standardne PU pene je neverovatno izdržljiv i prozračan, ali ujedno i elastičan što omogućava da izdrži pritisak i težinu bez trajnog deformisanja. Istovremeno pruža neophodnu čvrstinu podloge i idealnu podršku telu tokom spavanja. U kombinaciji sa ostalim penama, ova pena obezbeđuje kompletan ugođaj za idealan odmor i zdrav san tokom čitave noći. Radi bolje udobnosti i cirkulacije vazduha ovaj sloj je profilisan na CNC mašini.

 

Idealna termoregulacija

Tek kada je temperatura na sniženom nivou i ova idealna temperatura ostane ujednačena tokom noći, telo može da dobije komfor koji mu je potreban za dubok i regenerativni san. Toplotna provodljivost grafena čini ga veoma efikasnim u odvajanju toplote i odvođenju toplote od tela kako bi se održala ugodna temperatura za spavanje tokom cele noći.

 

Poboljšana prozračnost

Zbog svoje strukture i materijala od kojih je izrađen MLILY® Manchester United SUPREME dušek omogućava daleko veći protok vazduha, stvarajući nepovoljnu sredinu za razvoj mikroorganizama i ujedno pružajući blagi efekat hlađenja. Zahvaljujući tome MLILY® Manchester United SUPREME dušek garantuje ugodno okruženje za spavanje tokom cele godine.

Poboljšana prozračnost

Jednostavno i lako za održavanje

Svi MLILY® dušeci imaju navlaku sa patentnim zatvaračem koja se lako skida i pere u mašini na temperaturi do 40°C. Veoma je meka, prijatna u dodiru sa kožom i otporna na gužvanje pa samim tim veoma laka za održavanje. Jednostavno i praktično održavanje higijene dušeka omogućiće da vaš krevet dugo ostane lep i svež.

 

Razmislite o visini vašeg dušeka

Visina dušeka, ne utiče u potpunosti na njegovu udobnost, ali je veoma bitna. Što više slojeva dušek ima, to je udobniji i duže traje. Dušeci sa višim jezgrom su udobniji, jer se bolje prilagođavaju vašem obliku tela i obezbeđuju bolju podršku.

MLILY® SUPREME Manchester United dušek visina 27 cm

 

Bezbednost je svakako dobar osećaj

Ne brinite kada birate naš dušek, jer se brinemo da svi materijali budu održivi i da nisu štetni po zdravlje i životnu sredinu. Naše pene su napravljene da budu bezbedne za vas, vašu porodicu i životnu sredinu.

Naša odgovornost

Svi naši proizvodi su stekli sve potrebne sertifikate, uključujući CertiPUR®, OEKO-TEX®, i mnoge druge. Svi tipovi pena koje proizvodimo su usklađeni sa najzahtevnijim standardima i propisima, koji se primenjuju na različitim tržištima.

 

SVI NAŠI DUŠECI SU UROLANI/VAKUUM PAKOVANJE – za maksimalnu zaštitu, lakši transport i minimalan uticaj na životnu sredinu.
– Obim smanjen za 90%
– Praktično skladištenje, transport i isporuka
– Higijensko vakumirano pakovanje
– Paket se može vrlo lako i bez doplate odneti kući
– Kada se dušek raspakuje, potrebno je sačekati od 24h do 48h da se proizvod dekompresuje u potpunosti, kako bi dobio svoj prvobitni oblik i karakteristike

Unpack dusek

Zaljubite se u naše dušeke

ili ćemo ih uzeti nazad, bez ikakvih pitanja u okviru 45 dana probnog perioda za online kupovinu

45 dana probni period za online kupovinu

 

 

Tehničke informacije
Garancija 10 godina
Jezgro 3cm Gel memorijska pena, 4cm CoolFlex® pena, 20cm Standard PU pena
Materijal CoolFlek® pena, Gel memorijska pena, Standardna PU pena
Periva navlaka Da
Tvrdoća Manje tvrd
Visina 27 cm
Zone jezgra 7

Komentari kupaca (0 Recenzije)

Nema ocena za ovaj proizvod

Kako biste ocenili ovaj proizvod? *

1 1 zvezda
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posetite i naše Top Shop i Dormeo home prodavnice